Tuotteiden arkistointi

Jos haluat poistaa tuotteen myynnistä, mutta et halua menettää tuotteen historiaa ja tietoja, voit Arkistoida sen. Arkistoidut tuotteet voidaan myös helposti aktivoida uudelleen.


Tuotekatalogissa jokaisen tuoterivin lopussa on X, jota painamalla tuote arkistoituu:

Arkistoidut tuotteet ovat löydettävissä tuotekatalogista, kun valitset Tila suodattimesta Arkistoitu kentän:

Tuotteen statuksen voi muuttaa takaisin aktiiviseksi avaamalla tuotteen ja valitsemalla Tilaksi aktiivinen.