Kielen vaihtaminen

26. huhtikuuta 2022


Erplyssä on mahdollisuus lisätä erilaisia ​​käännöksiä tuotteille.

Jos Erply-tililläsi ei ole haluamaasi kieltä, ota yhteyttä tuki@erply.com ja jos haluttu kieli on saatavilla, se lisätään tilillesi.

Esimerkiksi, kun teet myyntitositteen tai ostotositteen saksaksi ja haluat sen sitten tulostaa tai lähettää suomeksi, ei muuta Erplyn kielen muuttaminen asiakirjan tuotekäännöksiä. Se muuttaa asiakirjan käännöstä tulosteessa, mutta ei muuta tuotteen käännöstä. Syynä on, että tuotteet on lisättävä asiakirjaan sillä kielellä, jonka haluat tulostaa tai lähettää.

Jos olet tehnyt dokumentin etkä halua luoda toista lähettääksesi sen toisella kielellä, on varsinaisissa raporteissa (Actual Reports) mahdollisuus tehdä mukautettu tuloste, joka tulee tehdä  etukäteen varsinaisissa raporteissa. Kun sinun on lähetettävä se toisella kielellä, voit valita sen mukautettujen tulosteiden luettelosta.

Jos sinulla on Erply-kieli saksaksi ja haluat lähettää asiakirjan englanniksi, on sinun valittava asiakirjassa oleva ruutu “Tulosta todellisilla tuotteiden/palveluiden nimillä”. Kun valitset tulostuksen englanniksi, myös tuotteiden nimet muutetaan englanniksi.